Почти всичко, което сме обещавали в социалната сфера, като партия

...
 Почти всичко, което сме обещавали в социалната сфера, като партия
Коментари Харесай

Георги Гьоков в Чирпан: Хората ни оценяват по реалните резултати

 Open photo

 

„ Почти всичко, което сме обещавали в обществената сфера, като партия в съпротива, сме го свършили, до момента в който бяхме в ръководството, въпреки и за 7 месеца. Направихме положителни неща за децата, младите и възрастните. Хората могат да ни правят оценка по действителните резултати, не просто по обещания. Социалната политика беше главен акцент на ръководството, без да омаловажаваме останалите цели “, това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в Стара Загора Георги Гьоков при визитата си в Чирпан.

Гьоков, вторият в листата Иван Кръстев и претендентите за депутати Георги Николаев и Камен Мартинов се срещнаха с поданици от града на Яворов. Николаев, като ръководител на общинската партийна организация, откри срещата и прикани към ползотворна полемика за обществена и сигурна страна.

„ За този къс интервал успяхме да създадем детските градини - безвъзмездни. Родителите са удовлетворени и благодарят за стореното. Майчинството за втората година се усили на 710 лева от 380 лева Увеличени са детските надбавки. Млади фамилии с деца имат необлагаем най-малко от 600 лева за едно дете и 1200 за две. Ще продължим с безвъзмездни учебници до 12 клас и безвъзмездни медикаменти за деца до 14 година, както и с изцяло безвъзмездни процедури за двойки с репродуктивни проблеми ", изясни Иван Кръстев.

" Грижата за младите е грижа за демографския ни проблем. Благодарение на тези действителни дейности, от ден на ден младежи ни поддържат. В листата ни има седем млади дейни социалисти, които са в управленията на Младежкото обединяване по места, те желаят да се довърши започнатото “, сподели Камен Мартинов, член на националното управление на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

„ За работещите увеличихме минималната работна заплата, увеличихме ваучерите от 80 на 200 лв. за храна и за културни мероприятия, за отмора на море, в случай че решат. Увеличихме пенсиите. Средно при ГЕРБ за 12 години те бяха увеличени със 162 лв., а ние единствено за 7 месеца – 167 лв., и сме заложили от 1 октомври преизчисление на пенсиите “, сподели някогашният министър на труда и обществената политика при срещата си със обществени служащи в Чирпан. С тях Гьоков разяснява проблеми в обществената сфера, които би трябвало да намерят своите решения.

Участниците в срещата сервираха цветя пред паметника на гениалния стихотворец Пейо К. Яворов и уважиха неговата памет.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР